Stap 1

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK VOOR JE KLUS

 

Direct een loodgieter nodig? Meld snel en eenvoudig je klus waarbij wij je kunnen helpen. Maak hier nu een afspraak en onze professionele loodgieter kijkt in no time live met je mee!

Stap 2

ONZE LOODGIETER KIJKT MET JE MEE

 

Onze vakman nodigt je uit voor een live videogesprek op het afgesproken tijdstip. Via een link zorgen wij dat er een live beeldverbinding tot stand komt: met jouw mobiel of tablet. Onze installateur kijkt direct met je mee, geeft advies en tips.

 

Stap 3

SAMEN DOEN WIJ JOUW KLUS

 

Wij behandelen samen jouw klus en helpen je bij het uitvoeren. Een lekkage? Een nieuwe kraan installeren? De CV ketel die gek doet? Een verstopte WC? Koude klachten? Heb je (nog) een onderdeel of artikel nodig? Ook daar zorgen wij voor. Zo helpt loodgietershulp.nl je bij jouw installatieklus. Samen kunnen we elke installatieklus aan.

 

Zo werkt het

Loodgietershulp.nl is de oplossing voor mensen die alles graag in eigen hand houden. Wij zijn jouw partner op het moment dat jij dat wilt. En …. het werkt allemaal zó enorm simpel!

Je maakt een afspraak door op de ‘maak een afspraak button’ te klikken: onderaan of rechtsboven. In ‘no time’ zorgen wij er vervolgens voor dat je een professionele installateur aan de lijn krijgt die je helpt via een live beeldverbinding.

Jij BEPAALT zelf wanneer het jou uitkomt een installateur online te zien en LIVE te spreken.

Lekt je kraan? Doet je CV raar? Gootsteen verstopt? Loop je stortbak door? Onze installateur kijkt live met je mee en geeft advies.
Komen wij erachter dat je bij je klus nog materiaal nodig hebt? Ook dat regelen wij voor je. Alle gerenommeerde merken hebben wij voor je in huis. Samen zorgen wij er voor dat alles snel, efficiënt en vakkundig wordt opgelost. Op het moment dat jij dat wilt!

Het mooie is: je bespaart tijd en geld en …  je doet het toch helemaal zelf. Voorrijkosten, heen- en weergerij van de installateur en onnodige vervolgwerkzaamheden zijn niet meer aan de orde. Eventueel nog benodigde materialen kan loodgietershulp.nl snel aan huis leveren. Kortom, je bent tegen geringe kosten toch van alle gemakken voorzien.

Om voortaan snel gebruik van onze service te maken, adviseren wij een gratis account aan te maken.
Je betaalt bij ons nooit lidmaatschapskosten. Het aanmaken van een account is niet verplicht, je kunt ook zonder account altijd snel een afspraak maken met loodgietershulp.nl.